Kërkesa e Rugoves për hyr je në Shqipëri gjatë kohës se Enver Hoxhës


Ish-presidenti, Ibrahim Rugova kishte bërë kërkesë në prill të vitit 1980 për të hyrë në Shqipëri, ku kishte treguar se qëllimi i udhëtimit ishte për hulumtime shkencore. Në kërkesën e bërë ai kishte shkruajtur se kishte vizituar Shqipërinë edhe mëherët, konkretisht në vitin 1971 dhe në vitin 1974. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ndërsa, ai kishte treguar se nuk kishte ndonjë lidhje familjare në Shqipëri. Kërkesa për vizë që Rugova kishte bërë ishte e datës 14 mars e vitit 1980. Raportet e presidentit të ndjerë, Ibrahim Rugova, me Shqipërinë vitet e paraluftës shpeshherë kanë qenë temë debati.

Be the first to comment on "Kërkesa e Rugoves për hyr je në Shqipëri gjatë kohës se Enver Hoxhës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*