Këto janë blindat e ri që kanë ardhur donacion nga Amerika për ushtrinë tonë FSK-në


Ushtria amerikane ka siguruar trajnimin për shoferë dhe familjarizimin në mekanikë në Automjetin e Sigurisë dhe të BIinduar M1117 (M1117 Armored Security Vehicle). Ky trajnim mbështet FSK-në për tranzicionin 10 vjeçar. Shoferët e FSK-së tani do të ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të mëdha të transportit për një.sitë e sig urisë”, thuhet në njoftim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ushtria amerikane ka siguruar trajnimin për shoferë dhe familjarizimin në mekanikë në Automjetin e Sigurisë dhe të BIinduar M1117 (M1117 Armored Security Vehicle). Ky trajnim mbështet FSK-në për tranzicionin 10 vjeçar. Shoferët e FSK-së tani do të ndërtojnë një plan trajnimi që ofron mundësi të mëdha të transportit për një.sitë e sig urisë”, thuhet në njoftim. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Këto janë blindat e ri që kanë ardhur donacion nga Amerika për ushtrinë tonë FSK-në"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*