Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Kosove Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel


Këtë mund ta cilësojmë edhe si një lloj prot.ituc ioni në rrjet, ku ndoshta është një tutor që menaxhon adresën e Facebook-ut, gjen klientët dhe më pas dërgon vajzat për të kryer punën e për të bërë pagesën. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Por edhe tek rrethi ne Prishtine mbas ores 2 te nates mund t’i gjeni vajzat por ketu kemi edhe numrin por per ta pare numrin. H4p foton e me poshtm3 dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Ketu Mund T’i Gjeni Vajzat Ne Kosove Per 10 Euro Ato Vijne Ne Motel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*