Kika për Albin Kurtin: E ur rej atë njeri


Kika personazhi kryesor i emisonit “It’s My Love” ai të cilin këtë “Reality Show” e bëri më interesant, por që tani më nuk është pjesë e tij, tregoi se tash do të marrë pjesë në zgjedhjet parlamentare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Në një intervistë për Express Rozë, ai ka treguar më shumë për kandidimin e tij në zgjedhjet e 14 shkurtit e gjithashtu komentoi edhe Albin Kurtin dhe Vjosa Osmanin. Kësaj të dytës madje edhe i kishte bërë një ftesë publike të cilën mund ta ndiqni në linkun më poshtë.

Be the first to comment on "Kika për Albin Kurtin: E ur rej atë njeri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*