Kjo është data e aplikimit dhe periudha e votimit nga diaspora


14 shkurti është dita kur qytetarët do t’u drejtohen qendrave të votimit, për të zgjedhur të parin e tyre, si dhe përfaqësuesit e tjerë të institucioneve. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin dhe shikoni daten me poshte

Në mbledhjen e sotme të Komisionit Qendror Zgjedhor u bë e ditur se fushata zgjedhore për partitë politike fillon me datën 3 shkurt dhe përfundon me datën 12.

Be the first to comment on "Kjo është data e aplikimit dhe periudha e votimit nga diaspora"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*