Kjo është Ushtria e Kosovës, Meriton miliona pelqimi dhe “Shprendarje”


Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës pritet t’i ketë rreth pesëmijë ushtarë aktivë dhe rreth tremijë rezervë, që do të jenë përafërsisht të njëjtë me shtarët e shteteve në rajon. Siç raporton “Zëri” brenda disa javësh, Qeveria e Kosovës do ta procedojë për në Kuvend, Projektligjin për Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës dhe pas krijimit të ligjshmërisë do të nisin procedurat për ndërtimin e ushtrisë së re të Kosovës. Ndiqni pamjet ne vazhdim: JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE


Be the first to comment on "Kjo është Ushtria e Kosovës, Meriton miliona pelqimi dhe “Shprendarje”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*