Kolinda Kitaroviç Mesazh Vuçiçit: Gati E Kemi Krijimin E Boshtit Me Kosov, Shqipëri, Slloveni E Mal Të Zi!


Takimi i Presidentit të Serbisë, Aleskandër Vuçiqit, me kryeministrin e Greqisë, Bullgarisë, atë të Rumanisë ka ngjallur reagime të as hpëra në Ballkan, shkruan AlbKos News. Udhëheqësit e Serbisë, Rumanisë, Bullgarisë dhe Greqisë bën edhe një marrëveshje mes tyre, e cila po konsiderohet rr .zik për paqën në Ballkan. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Janë mediat kroate ato të cilat janë aIarmuar nga ky veprim i Vuçiqit, ku kanë paraIajmëruar se Presidentja e Kroacisë, Kolinda Kitaroviç do ti përgjigjet me krijimin e boshtit ku përfshihet Kroacia, Kosova, Mali i Zi, Shqipëria e Sllovenia, shkruajnë mediat kroate trasnmeton AlbKos News. Fotografia e Vuçiqit ka ngjallur reagime edhe në Maqedoni, Shqipëri, Kosovë e vende tjera të Ballkanit. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Kolinda Kitaroviç Mesazh Vuçiçit: Gati E Kemi Krijimin E Boshtit Me Kosov, Shqipëri, Slloveni E Mal Të Zi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*