Koloneli Shqiptar me deklarate te hapur: Per Serbine jemi te gatshem te perballemi kur te dojne


Ish-ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Dritan Demiraj, ka reaguar pas fotos së publikuar nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq, e cili hartën e Kosovës e mbuloi me flamurin e Serbisë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Gjenerali shqiptar i ka thënë Vuçiqit se kur të dojë mund të vijë në trojet shqiptare, duke e porositur me një shprehje të moçme shqiptare, përcjell AlbKos News. Ndërsa, kryeministrin shqiptar Edi Rama, Demiraj e ka quajtur “shok t radhtar” të Vuçiqit, duke thënë se ky i fundit ka guximin të bëjë lajm me hartën e Kosovës, pikërisht faIë tij.

Ai ka kërkuar nga SHBA-ja dhe BE-ja të dën0jnë pr0v0kimin e Vuçiqit, pasi sipas tij, interesi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është i ntegrimi në BE e jo lutfënx itja. “Kur të duash “bujrum” në trojet tona! Çfarë mendon zotrote, kujton se të gjithë shqiptarët janë si shoku juaj t radhtar.

Duke mos dashur të merrem me ty se nuk ja vIen, po e mbyll me një shprehje të moçme të popullit tim. “Mos e kruaj me gjethe fiku”! Rama: Në atë hartë që zotrote i referohesh si “hartë leshi”, është d erdhur g jaku i mijëra vëllezërve, motrave, fëmijëve dhe të moshuarve që ai “shoku jot” i ka pasur në majën e baj0netës dhe g rykën e p ushkës në vitet 1998-1999. Sigurisht që ti nuk i mban mend këto se ke qenë rrugëve të Francës në atë kohë. Falë teje, ai shoku jot ka dhe guximin të bëjë lajm me hartën e trojeve shqiptare. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Por, mos u bëj merak se pas 25 prillit mund t’i bashkohesh shokut tënd të ngushtë. SHBA-të dhe BE duhet me një zë të dën0jnë ketë pr0v0kim të ulët të serb0madhit Vuçiq për shqiptarët dhe karshillëk ndaj çdo përpjekjeje të SHBA-ve dhe BE-së për stabilitet në rajon. Sot në vitin 2021, interesi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është integrimi në BE dhe jo n xitja për lutfë, konfIikt dhe urrejtje. Kolonel Dritan Demiraj

Be the first to comment on "Koloneli Shqiptar me deklarate te hapur: Per Serbine jemi te gatshem te perballemi kur te dojne"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*