Komandanti i Njësive Speciale të Policisë: Është nder dhe krenari, me i sherby kësaj njësie për gati 20 vjet


Amir Gërguri Komandant i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës ka thënë se ndihet krenarë me pjesëtarët e kësaj njësie dhe me Policinë e Kosovës. Ai ka thënë se ndjehet i privilegjuar që shërben në këtë njësi. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

“Për gati 20 vjet me i shërby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari, por edhe përgjegjësi e madhe! Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam, por të gjitha përfunduam me sukses të lartë.”, ka shkruar mes tjerash ai.

Tutje i pari i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës tha se kjo i bën ndër institucionet më të besueshme. Ai ka thënë se ndjehet i privilegjuar që shërben në këtë njësi.

“Për gati 20 vjet me i shërby kësaj njësie, nuk është vetëm privilegj. Është nder dhe krenari, por edhe përgjegjësi e madhe! Që nga dita e themelimit të saj e deri me sot, çka nuk pamë e çka nuk kaluam.., por të gjitha përfunduam me sukses të lartë.”, ka shkruar mes tjerash ai.

Tutje i pari i Njësive Speciale të Policisë së Kosovës tha se kjo i bën ndër institucionet më të besueshme. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Be the first to comment on "Komandanti i Njësive Speciale të Policisë: Është nder dhe krenari, me i sherby kësaj njësie për gati 20 vjet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*