Korça Short Film Festival

Sikur e dikton situata, ky konkurs artistik vjen në tjetër format. Festivali i filmit me metrazh të shkurtër po zhvillohet online, për të pandemisë. Në garë këtë vit janë prodhime të ndryshme kinematografike.

Në konkurrim këtë vit vijnë 32 prodhime filmike, 5 prej tyre filma shqiptarë.

Ndërsa filmat e huaj në konkurrim në këtë edicion, janë nga shtetet, si: Kanada, Itali, Angli, Francë, Lituani, Serbi, Vietnam, Slloveni, Gjermani, Rusi Zvicër, Çeki, Belgjikë, Koreja e Jugut.

Linku: https://fb.watch/2AuTIh8JS6/

Festivali i filmit artistik me metrazh të shkurtër çeli konkurrimin më 22 dhjetor, për të vijuar deri më 26 dhjetor – mbrëmja finale e çmimeve.

Nga data 22-26 Dhjetor, do të keni mundësi të ndiqni të gjithë filmat konkurues, online dhe pa pagese. Filmat do te mund të shihen vetëm në territonin e Republikës së Shqipërisë. Platforma VOD e KO:SH FILM FEST 2020, do të publikohet ditën e Hënë 21 Dhjetor 2020.

Be the first to comment on "Korça Short Film Festival"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*