Kritikat ndaj Vuqiçit Ushtria e Kosov3s do të jetë pjesë e NATO-se, mos shitni pallavra popullin serb

deklaroi se p rocesi i formimit të Ushtrisë së Kosovës eshte pun e kryer ajo ka ndodh as Serbia, Rusia dhe Kina, dhe se ky p roces mund ta ndalin. Në deklaratën për agjencinë Beta, Janjiq tha se pret që vetëm Rusia në seancën tjetër të Këshillit të Sigurimit të OKB-së do të lidhë me ushtrisë së Kosovës dhe largimin e UNMIK-ut si një a kt të njëanshëm të Perëndimit, i cili do të jetë “maksimumi i mosmarrëveshjes diplomatike”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kjo nuk i përgjigjet interesit të Rusisë, pasi është e qartë se Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s, sepse tashmë po punon si një forcë sigurie”, shpjegoi Janjiq. Sipas tij Serbia tani mund të bëjë zhurmë të madhe politike, sigurie dhe diplomatike, të thërrasë forcat paqeruajtëse ruse, të shpallë oku pimin dhe objektivisht kjo zhurmë kërcëenon me destabilizimin e Serbisë dhe tërheqjen e punës së saj në aktivitete të ar matosura, që është një kufi që nuk guxon ta kalojë.

Be the first to comment on "Kritikat ndaj Vuqiçit Ushtria e Kosov3s do të jetë pjesë e NATO-se, mos shitni pallavra popullin serb"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*