Krye-Gjenerali Amerikan dridh Serbinë dhe Rusinë!: Këmba e Ushtrisë Ruse kurr nuk do të shkel në Kosovë!


Është e nevojshme prania më e madhe e NATO-s në Kosovë për shkak të angazhimit të Rusisë në Ballkan, ka deklaruar komandanti i ushtrisë amerikane në Evropë, gjenerali Curtis Scaparrotti gjatë debatit në Këshillin për f0rcat e amratosura në Senatin amerikan.Në pyetjen e senatorit Jordy Ernst nga Ajova se a pajtohet se është e nevojshme prania më e madhe e NATO-s në Kosovë për të kont rolluar shtrirjen e Rusisë në Ballkan, Scaparrotti është përgjigjur me “po”. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Krye-Gjenerali Amerikan dridh Serbinë dhe Rusinë!: Këmba e Ushtrisë Ruse kurr nuk do të shkel në Kosovë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*