Kryeministri i Kroacisë bën këtë gjest të madh për kosovarët


Kryeministri i Kroacisë, Andej Plenkoviq ishte në krye të detyrës të dielën kur anuloi gjitha aktivitetet dhe shkoi në Slavonski Brod. Në këtë vend një autobus me targa të Kosovës devijoi duke rënë anash, me që rast dhjetë humben jeten e mbi katër dhjetë të tjerë u l3nduan.

Pasi që vizitoi të lënduarit Plenkoviq tha se Kroacia i ofron Kosovës krejt ndihmën e mundshme në këto ditë të vështira për popullin kosovar. “Kjo është një nga ak;si;de;ntet më të rënda që kanë ndodhur në vendin tonë. Ne do të ndihmojmë të prekurit nga ky rast i rëndë derisa të jetë e nevojshme”, tha Plenkoviq si dhe anuloi të gjitha aktivitetet për kosovarët e ak’iden;tua r. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Ndërkohë po me ndihmën e autoriteteve në Zagreb të dielën për t’i vizituar të prekurit e ngjarjes në Slavonski Brod, shkoi kryeministri i Kosovës, Albin Kurti me disa ministra. Ministri i Punëve të Brendshme të Kosovës , Xhelal Sveçla, të hënën ka thënë se kjo është fatkeqësi shumë e rëndë për popullin. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Kryeministri i Kroacisë bën këtë gjest të madh për kosovarët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*