Kryeqendër E Ballkanit Kundër Rusisë “Shqipëria”: Ndërtohen 3 Baza Amerikano-Shqiptare, Parashikohet Të Sillen 120 Avionë Ushtarak


Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që vitin e ardhshëm të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri 120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore, shkruan gazeta “AlbKos News”. Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 helikopterë Apach.

Ja postimi i tij: SHQIPËRIA DO TË JETË KRYEQENDRA E BALLKANIT PËR BAZAT E SHBA dhe NATO-s. Në Shqipëri tashmë kanë arritur 33 helikoptera Apach. Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkani kundër RUSISË. ZOTI E BEKOFTË AMERIKËN JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Kryeqendër E Ballkanit Kundër Rusisë “Shqipëria”: Ndërtohen 3 Baza Amerikano-Shqiptare, Parashikohet Të Sillen 120 Avionë Ushtarak"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*