Kush nga Presidentet mendoni se eshte me i duhuri për Kosoven: Vjosa apo Thaçi


Vjosa Osmani – Sadriu (lindur me 17 maj 1982) eshte juriste dhe Krye.tare e Republikes se Kosoves. Dy pale zgjedhjet e fundit te mbajtura ne Kosove e nxoren Vjosen si gruan depu.tete me te votuar ne historine e Kuvendit te Repub.likes se Kosoves. Ajo ka ligjeruar ne Universitetin e Prishtines.
Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Hashim Thaçi (i lin.dur me 24 prill 1968) eshte presidenti i peste i Repub.likes se Kosoves. Ai ishte krye ministri i pare i Kosoves se pa varur, Minister i Jashtem dhe Zevendes kryeministr ne kabinetin e ri te kryesuar nga Isa Mustafa, i cili mori detyren me 12 dhjetor 2014. Thaçi ishte gjith ashtu kreu i PDK.

Ai u ngrit ne rend te pare si kreu poli.tik i UÇK. Nder kohe, ai sherbeu gjitha shtu si kreu i nje qeverie te per.kohshme ne fund dhe menjehere pas lu ftes ne vitin 1999. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU dhe jep mendimin tend

Be the first to comment on "Kush nga Presidentet mendoni se eshte me i duhuri për Kosoven: Vjosa apo Thaçi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*