Ky është filmi i shkurtër amerikan që ka çmendvr Serbinë


Një videoxhirim i NATO-s, i publikuar kohë më parë përmes YouTube flet për misionin e kësaj aleance në Kosovë më 1999, ndërsa mediat e Beogradit shfaqin habinë pse kjo ndodh tani, duke thurur spekulime politike në stilin e tyre të intrigave.

Zëvendësi i ndihmësit të sekretarit të përgjithshëm të NATO-s, Jonathan Parish, në një moment në videoxhirim thotë se “konflikti në Kosovë shkaktoi krizë humanitare, e cila ishte shndërruar në kër cënim për stabilitetin e rajonit, dhe për këtë shkak ndërhyrja ishte e domosdoshme”, citojnë mediat e Beogradit. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

“Ajo që NATO dëshiron ta bind opinionin është se nuk kishte zgjidhje tjetër pos të ndërhyjë, meqë shqiptarët e Kosovës po përballeshin me spastrimin etnik që po e zbatonte presidenti i atëhershëm i RFJ-së Sllobodan Millosheviqi i cili ishte i painteresuar për zgjidhje paqësore”, thekson gazetari i Rusia Today, Nebojsha Miliq. Sipas tij, “Zgjidhja paqësore që e kishte propozuar Aleanca, në fakt ishte ultimatum për të cilin dihej se do të refuzohej”. Hvp markvtingun 5 sekvnda dhe shfvqen Pvmjet EkskIvzive

Be the first to comment on "Ky është filmi i shkurtër amerikan që ka çmendvr Serbinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*