Ky Është Plani I Madh I Sh Ba-Së Për Bal.lkanin! Ja Cka Do Të Ndodhë Me Kosovën Dhe Shqipërinë


Tani shba është duke përgatitur një paketë me anë të së cilës plaanifikojnë të zgjidhin të gjithë çështjeen e Ballkanit, duke përdorur ‘një karotë dhe një shkop’,sipas një traadite të vjetëramerikane. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Plani përfshin një ofertee për ndarjen e Kosovës, për të fshirë në mënyrë efektivee kufijtë në Ballkan, një lloj bashkimi ekonomik, një autonomi edhe më të madhe për shqiptarët në Maqedoninë Veriore. E para është ndarja e Kosovës, duke demarkuar kufirin në mënyrë që pjesa veriore të mbetet brenda Serbisë me statusin e veçantë të Mitrovicës.Mbrojtje speeciale dhe status i veçantë do t’i jepej faltoreve serbe jashtë veriut të Kosovës.

Si dhe Uashingtoni do të insistonte në formimin e një lloj Unioni Ballkanik, në të cilin kufijttë do të ishin plotësisht tëhapur,ditorja.
JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Ky Është Plani I Madh I Sh Ba-Së Për Bal.lkanin! Ja Cka Do Të Ndodhë Me Kosovën Dhe Shqipërinë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*