LAJM DIREKT: Hashim Thaci Nga Haga edhe 100 vite te me mbajne ketu perseri jam krenar qe une e largova Serbin nga Kosova e jo Albini


Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më de noj,në prap jam krenar që Serbin e larg,ova un nga Kosova e jo Albini – Ish Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Pro kjur,oria Speciale për t’u intervi,stuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet inter,vistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rish,kruaj historinë, ky është çmimi i Pavarëisë’. Ai tashmë ka hyrë në hap,ësirat e Pro kuroj,risë Speciale dhe intervi,stimi pritet të fill,ojë së shpejti.

Hashim Thaçi nga Haga: Edhe 100 vite të më de no,jnë prap jam krenar që Serbin e lar,gova un nga Kosova e jo Albini Ish Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, ndodhet në Hagë si i ftuar nga Pro kjuro,ria Speciale për t’u intervistuar.Me të arritur para objektit ku do të bëhet inte,rvistimi, Thaçi ka thënë se ‘ Askush s’mund ta rish,kruaj historinë, ky është çmi,mi i Pavarëisë’. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "LAJM DIREKT: Hashim Thaci Nga Haga edhe 100 vite te me mbajne ketu perseri jam krenar qe une e largova Serbin nga Kosova e jo Albini"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*