Lajm i keq për Serbinë dhe Rusinë: Joe Biden dërgon një ekip special që do ta ndihmojë Kosovën

Administrata amerikane e udhëhequr nga Joe Biden nuk po rri ‘duarlidhur’, ajo ka filluar të lëvizë dhe marrë vendime të ndryshme, sa i përket situatës në Ballkanin Perëndimor. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Në bazë të raportimeve të fundit, thuhet se rajoni i Ballkanit Perëndimor tashmë është vendosur në prioritetet e administratës aktuale amerikane. Presidentin amerikan, Joe Biden ka emëruar pesë diplomatë enkas për çështjet dhe problemet në vendet ballkanike. Në mes të këtyre diplomatëve është përmendur emri i Kristofer Hill i cili do të udhëheq ambasadën amerikane në Beograd, Gabriel Escobar i cili do të jetë zyrtari i lartë i Departamentit të Shtetit që do të merret me Ballkanin Perëndimor, Jeffrey M. Hovenier i cili pritet të zëvendësojë Philip Kosnettin në ambasadën e SHBA-së në Prishtinë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Lajm i keq për Serbinë dhe Rusinë: Joe Biden dërgon një ekip special që do ta ndihmojë Kosovën"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*