LAJM I MADH: Albinin dhe levizjen e tij nga Amerika e krahasojne me Bidenin


Veprimtari nga Amerika, Ramzan Bekteshi ka reaguar pas certi fikim te rezultateve zgjedhore nga ana e Komisionit Qendror te Zgjedh jev.Bekteshi fi.toren e Albin Kurtit e krahasoi me fitoren e presi.dentit amerikan, Joe Biden.

Ai tha se keto jane dy refe rendume dhe dy fitore kunder se keqes.Dy refe.rendume, dy thyerje rekordesh, dy fitore kundër së keqes. Urime, Amerike e Kosove, zoti ju be.kofte, shkroi ne Facebook, Bekteshi, per cjell Bota sot.Refe rendumi. Biden Harris dhe Albin Vjosa. Dy refe rendume, dy thyerje rekordesh, dy fitore kun.der se keqes. Urime, Amerike e Kosove, zoti ju be kofte!. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "LAJM I MADH: Albinin dhe levizjen e tij nga Amerika e krahasojne me Bidenin"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*