LAJM I MIRE: Qeveria e Kosoves per here te pare ndane 100 milion euro per Ushtrine

Qeveria e Republikës së Kosovës, ka miratuar projekt buxhetin për vitin 2022 që kap vlerën 2.7 miliardë euro. Kryeministri Kurti ka thënë se një investim i madh parashihet edhe në forcimin e Forcës së Sigurisë së Kosovës.

“Ushtrinë e kemi projekt madhor andaj për herë të parë kemi ndarë buxhet prej më shumë se 100 milion euro, apo 1.3 për qind të bruto produktit vendor dhe synimi ynë është ta sjellim 2 për qind”, ka thënë kryeministri Albin Kurti. Ai ka thënë se nga kursimet në paga që ka bërë menaxhmenti i ri i Agjencionit të Kosovës për Privatizim na është mundësuar që ato mjete t’rlorientojmë në ushtri. “Si rezultat i kësaj do të rek rutojmë 840 ushtarë të ri”, tha ai. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Be the first to comment on "LAJM I MIRE: Qeveria e Kosoves per here te pare ndane 100 milion euro per Ushtrine"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*