Lajm i rend per Edi Ramen: Kerkohet ti nd alohet hyrja në KosovePas f orumit që u mbajt në Maqedoni ku edhe u n ënshkrua një ma rrëveshje ndërmjet Serbisë, Maqedonisë dhe Shqipërisë, kanë vë rshuar r eagimet ku ndër kr yeministrit shqiptar, Edi Ramës. Ana listi dhe pr ofesori nga Amerika, Binak Maxharraj, përmes një shk rimi ka g oditur Edi Ramën, pas ma rrëveshjes të quajtur Ballkani i Hapur, për lëvizjen e lirë të m allrave.Maxharraj thotë se, Rama po punon ku ndër shqiptarëve duke u rr eshtuar krah Serbisë. Ai kërkon nga Kosova që ta shpallin non grada në Kosovë. DUKE E HAP HAPSIREN REK IAMUESE JU KENI MUNDESI TE LEXONI LAJMIN E PLOTE.

Be the first to comment on "Lajm i rend per Edi Ramen: Kerkohet ti nd alohet hyrja në Kosove"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*