Le të më shàjnë shqiptarët, unë jam grek”, aktori Laert Vasili bën deklàratën e pàpritur


Aktori Laert Vasili dallohet gjithmonë për deklaratat e tij pa ‘doreza’. Ai u shpreh mbrëmjen e djeshme se nuk iu trèmbet aspak kritìkave. Në emisionin “Repolitix”, Vasili ‘u kap’ me fjalën referendum, që sipas tij kemi fjalën e bukur shqipe “zgjedhje”.

I ng acmuar nga moderatori, ku i kujtoi se fjala ‘referendum’ gjendet edhe në Kushtetutë, Vasili tha se këtë nuk mund ta pranojë dhe se për këtë mund edhe ta sh ajnë, duke pranuar se është ‘grek’. Laert Vasili: Referendum është një fjalë e huaj, ne kemi fjalën tonë shqipe ‘zgjedhje’.
JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Le të më shàjnë shqiptarët, unë jam grek”, aktori Laert Vasili bën deklàratën e pàpritur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*