Legjenda Van Dame: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembuIIin e Profetit Muhammed/VIDEO


Aktori i mirënjohur botëror Jean Claude Vandam ishte pyetur rreth të ngrënit të shëndetshëm. Ai tha se duhet ndjekur shembullin e profetit Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi atë. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT

“Profeti Muhamed ishte shumë i mençur, ai e dinte çfarë është e mirë për të ardhmen për trupin. Mos më pyetni mua dhe më besoni, ju keni gjithçka që ju nevojitet”. Profeti Muhamed paqja dhe mëshira e Zotit qoftë mbi të është shembulli më i mirë në aspektin shpirtëror dhe të dynjasë. Allahu thotë në Kuran: “Me të vërtet në të Dërguarin e Allahut keni shembullin më të mirë për të ndjekur, për atë që shpreson takimin me Allahun dhe Ditën e Fundit dhe që përkujton Allahun shumë”

Be the first to comment on "Legjenda Van Dame: Nëse dëshironi të hani shëndetshëm, ndjekeni shembuIIin e Profetit Muhammed/VIDEO"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*