Leonora 43 vjec. Gruaja qe “han” burrat e martuar

Ajo eshte nje biznesmene ne fakt. Ka nje klub te vogel te cilen me perpara e kishte me te shoqin por pas divorcit ajo fitoi gjygjin dhe tani ajo punon vetem ndersa dy vajzat e saj njera vazhdon fakultetin e arteve ndersa tjetra eshte ne gjimnaz. Ajo thote qe eshte shume e lumtur dhe se puna edhe pse klubi i vogel eshte shume mire. Te gjitha tavolinat jane plot. Ne klubin tim thote ajo vijne burra nga te gjitha moshat por edhe djem te rinj here pas here. Asaj i pelqejne burrat e martuar pasi ata jane bujar lene bakshishe dhe nuk shkojne ne asnje klub tjeter.Une jam beqare thote ajo dhe mund te zgjedh cdo nate nga nje mashkull te ri vetem ne rastet kur me pelqen kuptohet.

Ju pershendes miq te faqes dhe inkurajoj te gjitha femrat qe te punojne per veten e tyre. Perqafime per te gjithve. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT dhe NA K0NTAKT0N

Be the first to comment on "Leonora 43 vjec. Gruaja qe “han” burrat e martuar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*