Maqedonasja me studime në Australi!: Tito e krijoi Maqedoninë në kurriz të Shqiptarëve Autokton!


Irena Nikollova, maqedonase e cila studion në Australi, ka habitur opinionin, duke pranuar se “projekti FYROM” është krijuar në kurriz të shqiptarëve. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Unë më herët u kam besuar rrenave, sepse ashtu më kanë mësuar arsimtarët, politikanët, por kur erdha në studime në Australi e mësova të vërtetën”, thekson mes tjerash në statusin e publikuar në Facebook. Dhe jo vetëm kaq, por Nikollova ka insistuar që ky qëndrim i saj të publikohet në mediume.

“Nuk e kuptoj pse frikohemi nga e vërteta dhe nga hija jonë. Është fakt që projektin FYROM e ka krijuar Tito në vitin 1945 në kurriz të shqiptarëve, të cilët janë popull autokton në territoret e tyre. Ne marrim frymë, shkruajmë dhe flasim cirilikë sllave.

Unë më herët u kam besuar rrenave, sepse ashtu më kanë mësuar arsimtarët & politikanët, por kur erdha në studime në Australi e mësova të vërtetën. Kam lexuar literaturë botërore dhe nuk jetoj më në huti. Ndërgjegjen e kam të pastër. Ne vjedhim prej gjithkujt, prandaj askush në botë nuk na njeh”, shkruan Nikollova.

Be the first to comment on "Maqedonasja me studime në Australi!: Tito e krijoi Maqedoninë në kurriz të Shqiptarëve Autokton!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*