Marin Mema: Le të bëhen gati ata që nuk e duan të vërtetën mbi qytetin e Manastirit


Gazetari që është shpallur ”non grata” në Greqi dhe që nga mediat në gjuhën maqedone që ”titulli” i njejtë t’i jepet edhe në Maqedoni, tani ka paralajmëruar që do të nxjerr fakte tronditëse për Manastirin qytetin e humbur nga shqiptarët në Maqedoni, shkruan AlbKos News.
Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Udhëheqësi i emisionit ”Shqipëria tjetër” emisionin për Manastrin e ka paralajmëruar në faqen e tij në Facebook. Ai në paralajmërimin për emisionin për Manastirin ka shkruar ”E vërteta do të flas sërish. Hap foton e me poshtme dhe per 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Pavarësisht presioneve, ndalimeve në komisariate, problemeve të tjera, asgjë nuk do të ndalet. Këtë herë i takon kryeqndrës së lëvizjes kombëtare të flasë, Manastirit. Qyteti i Alfabetit do të tregojë historinë e tij nga lashtësia në ditët e sotme. Ndaj le të bëhen gati ata që nuk e duan të vërtetën, ata që shurdhohen nga zëri i saj.

Le të bëhen gati ‘Dnevnik’ e të tjerë… Të mësojnë se sado të mbulosh gjurmët ato një ditë do të dalin në sipërfaqe!! Të shtunën në ‘Gjurmë Shqiptare’ do të vijë Manastiri i Rilindjes Kombëtare !!” shkruan Marin Mema. Përndryshe, Mema para disa muajve nxorri edhe emisionin për Kalanë e Shkupit ku me fakte tregonte tjetërsimin e të vërtetës për të kaluarën.

Be the first to comment on "Marin Mema: Le të bëhen gati ata që nuk e duan të vërtetën mbi qytetin e Manastirit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*