Marrëvesheje mes Shqipëri dhe SHBA: Shqipëria kryeqendër e Ballkanit për Bazat e NATO-s kundër Rusisë!


Pas arritjes së marrveshjes ndërmjet Republikes së Shqiprisë dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës,Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit për bazat e SHBA-ve dhe NATO-së,tani më kanë filluar të zbarkojn arsenalin. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ministrja e Mbrojtjes Olta Xhaçka gjatë vizitës në SHBA zhvilloi një takim me sekretarin e Mbrojtjes James Mattis. Gjatë takimit Xhaçka kërkoi nga SHBA që NATO të ndërtojë një bazë ushtarake në Shqipëri për të demonstruar se kjo zonë nuk harrohet nga aleatët.Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Marrëvesheje mes Shqipëri dhe SHBA: Shqipëria kryeqendër e Ballkanit për Bazat e NATO-s kundër Rusisë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*