Më mirë një hero, se sa një deputet a ministër por edhe president e kryeministër zuzar


“Kur Gjeneralit kroat, Ante Gotovina disa subjekte politike i ofruan pozita në parti, ai nuk kishte pranuar, por nuk kishte mbetur borxhë pa u shpjeguar: “Si Gjeneral jam hero, jam idealist, i takojë gjithë popullit liridashës kroat, ndonëse si politikan nuk mund të jem i të gjithëve dhe dihet se mund të përfundojë një palaço, i futur në premtime të rreme, duke zhgënjyer edhe dëshmorët. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Më mirë një hero, se sa një deputet a ministër por edhe president e kryeministër zuzar…” Ante Gotovina. Ju lutemi na ndihmoni qe te mirmbajme faqen vetem duke sh typu r mbi mbi pamjet ekskluzi ve (Foton ose Videon) qe shfaqet me poshte . Faleminderit per mirkuptimin

Be the first to comment on "Më mirë një hero, se sa një deputet a ministër por edhe president e kryeministër zuzar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*