Me mungon tingulli i zerit te nje burri, per te me pershendetur. Nuk dua te kthehem ne banesen time

Jam e lirë plotësisht dhe nuk kam kurrfar detyrimi ndaj askujt dhe tani më ineteron ta rregulloj jetën time ashtu si duhet. Rreth vetes: Grua e zellshme dhe e aftë. Unë punoj, gatuaj, pastroj shtëpinë. Unë di si të zëvendësoj një siguresë, të gëlqeros banesën dhe madje mund të përfundoj disa punë më komplekse në shtëpi. Unë jam shumë e aftë dhe fjala J0 nuk ekziston në fjalorin tim. I humba prindërit herët dhe u bëra e pavarur shumë shpejt. Kam mësuar të kujdesem për veten. Në fillim, kam bërë punë me pagesë të ulët, dhe tani tashmë mund të them se jam e kënaqur me punën time aktuale, të ardhurat dhe atë që kam arritur. Arrita të marr një kredi dhe të blej një banesë të vogël, por personale. JU FT.OJM TE SHT.YPNI VID.EON ME POS.HT ku shkruan SP.0N.SORED

Unë punoj shumë dhe jetoj në mënyrë modeste, por kam lirisë sime. Kur kthehem nga puna e fik telefonin dhe mund ti përkushtohem vetëm vetes time. Megjithatë, ka një problem. Nuk dua të kthehem në një apartament të zbrazët, ku nuk ka njeri. Më mungon tingulli i zërit të një burri, për të më përshëndetur. Jam duke kërkuar: Një njeri të këndshëm, të kulturuar dhe normal. Unë nuk jam materialist apo ai lloj i femrave që kërkojnë pasuri. Nuk ka pse të jetë i pasur, nëse më pëlqen, ai mund të qëndrojë me mua në banesën time. Të më ruajë, të kujdesemi për njëri tjetrin dhe të krijojmë familjee e ta bëjmë një shtëpi së bashku. Besoj se do ta gjej një person që mund të përshtatemi dhe mosha nuk ka rëndësi fare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU PE RK K0N TAKT0Nl

Be the first to comment on "Me mungon tingulli i zerit te nje burri, per te me pershendetur. Nuk dua te kthehem ne banesen time"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*