Me ne fund, lajmërohet Amerika: Kosova është shtet i pavarur, do e mbrojmë sikur ne vitet 1998-99


Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë afër Kosovës, si në paqe ashtu edhe në situata të rënda, e madje edhe atëherë kur Kosova kērcēnoh et me lû ftè nga Serbia me mbështetjen e Rusisë, raporton AlbKos News. Ky është mesazh i cili ka mbërritur nga Uashingtoni në Prishtinë pas tensionimi të gjendjes në vend dhe pas paralajmërimit të Rusisë dhe Serbisë. 7 sekondaLEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Be the first to comment on "Me ne fund, lajmërohet Amerika: Kosova është shtet i pavarur, do e mbrojmë sikur ne vitet 1998-99"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*