Me thuaj sa vjeç je, të të them se cili poz icion në shtrat eshte ideali për ty knaq esia e sigurt


Ashtu si vera e ku qe, disa gjëra bëhen më të mira me kalimin e moshës. Edhe pse nuk mund të keni të njëjtën perfo rmancë te fuqishme si në moshën 20 vjeç are, apo nuk mund të bëni të njëjtat aventura ‘rom antike’, të par rezikshme, kjo nuk do të thotë se me kalimin e moshës duhet të lini pas dore këtë aspekt të rën dësishëm.Terapistët fi zikë shpjegojnë në këtë artikull .LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE DHE LXONI LAJMI NE PLOTE

Be the first to comment on "Me thuaj sa vjeç je, të të them se cili poz icion në shtrat eshte ideali për ty knaq esia e sigurt"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*