Mediat franceze tregojne per here te pare se si u shmang perpIasja me e keqe nder vite mes Kosoves dhe serbise

Media franceze: Si u shmang grin,dja mē e keqe ndēr vite mes Kosovēs dhe Serbisē.Edhe media franceze, i ka kushtuar vē,mendje ten sio,neve mes Kosovēs dhe Serbisē. “France24” ka shkruar se pas 13 ditēsh, janē larguar barri,kadat nē kufirin Kosovē-Serbi.Sipas medias, heqja e barri,kadave dhe tendave dhe zē,vendēsimi i Njēsisē speciale tē PoIicisē sē Kosovēs me ush ta,rēt e K FOR-it nē dy pikat kufitare nē veriun e ten sio,nuar tē Kosovēs u krye pa in cid,ente.“France24”, shkruan se grindja e fundit mes Kosovēs dhe Serbisē, ishte mē e keqja ndēr vite, por u shmang falē marrē,veshjes sē ndēr,mjetēsuar nga Bashkimi Evro pian nē Bruksel tē enjten.Artikulli i plotē i “France24” ne vazhdim. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Mediat franceze tregojne per here te pare se si u shmang perpIasja me e keqe nder vite mes Kosoves dhe serbise"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*