MerkeI i dërgon Ietër Joe Biden: “Dëshiroj një Shqipëri të Madhe, ashtu siç e ka krijuar Zoti


Merkel i dërgon letër Joes: “Dëshiroj një Shqipëri të Madhe, ashtu siç e ka krijuar Zoti..” Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Kancelarja Gjermane, zonja Angela Merkel gjatë një takimi me gazetarët në Berlin ka folur rreth disa çështjeve në ballkanin perëndimor duke folur gjithashtu edhe për Shqipërinë e Shqiptarët që jetojnë në Ballkan.

Angela Merkel theksoi se Shqiptarët u ndanë gjatë lftërave bllkanike dhe pas lftës së parë botërore, ajo tha se Shqipëria është i vetmi shtet në botë i cili kufizohet nga të gjitha anët me bashkëkombasit e vet. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Në fund kancelarja u shpreh se dëshira e saj është ta sheh një Shqipëri ashtu siç e ka krijuar zoti, të bashkuar dhe të fortë drejt BE-së. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë

Be the first to comment on "MerkeI i dërgon Ietër Joe Biden: “Dëshiroj një Shqipëri të Madhe, ashtu siç e ka krijuar Zoti"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*