MerkeI zbulon prapa skenat: “Po të mos ishim ne, tani Greqia dhe Turqia do ishin në”


Më shumë se dy muaj pasi Angela Merkel ndë rhyri për të shma ngur një kon frontim ush tarak midis Greqisë dhe Turqisë, kancelarja gjermane ka zbul uar sot detaje nga ne gociatat e vë shtira midis dy fqinjëve të Egjeut. Kancelarja gjermane tha se tens ionet ishin aq të la rta sa qe vendi i saj dhe fuqitë e tjera europiane kishin ndër hyrë me sukses në momentin e fundit, përpara se Greqia dhe Turqia të shkonin drejt Iuftës. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "MerkeI zbulon prapa skenat: “Po të mos ishim ne, tani Greqia dhe Turqia do ishin në”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*