Merkel i thotë Kurtit: Jemi me ty në Iuftën kundër hajdvtëve


Jemi me ty në luf tën kundër ko rrupsionit, do t’iu ndihmojmë në planin ambicioz për reforma qe ke bere gjate qeverisjes. Sot, gjatë ditës Kancelarja Angela Merkel dhe ish-Kryeministri Albin Kurti patën një bisedë telefonike.Gjatë bisedës ata shkëmbyen mendime për marrëdhëniet e ngushta bilaterale, përafrimin e reformave të Kosovës me Bashkimin Evropian, si dhe për situatën në rajon, shkruan Kosovaost. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Kancelarja Merkel i ofroi ish kryeministrit Kurti mbështetje në luf tën kundër ko rrupsionit dhe programit të gjerë e ambicioz për reforma në vend. Në këtë kontekst, Republika Federale ofroi këshilla specifike nga ekspertë gjermanë. U diskutua edhe për luf tën ndaj vi rusit Korona. Kancelarja premtoi se do ta shqyrtojë mbështetjen ndaj Kosovës për trajtimin e kësaj krize. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Merkel i thotë Kurtit: Jemi me ty në Iuftën kundër hajdvtëve"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*