Merkel u jep Shkollë Serbisë!: Kosova është Shtet Shqiptarë! Dhe jo Serb!


Merkel i jep shkollë përsëri Serbisë thotë që Kosova është e shqipëtarëve dhe jo e Serbisë. Zonja e parë e Gjermanisë sërish futet në këto deklarata për Kosovën. Merkel ka thënë disa ditë më parë, se Gjermaninë gjithmonë e ka mbrapa për çdo gjë dhe se Gjermania nuk do ta b raktisë asnjëherë Kosovën deri në fund.

Kosova është e shqipëtarëve anë e mbanë botës kudo që janë dhe jo e Serbisë siç thonë disa qytetarë serb, u shpreh Angela Merkel. Kqyrni punët e juaja dhe mos flitni për Kosovën, se Kosova i ka detyrat e tyre për ti përfunduar. Secili le ta drejton shtetin e vet dhe mos t’i f.ut hunët tek Kosova, përfundoi Merkeli. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Be the first to comment on "Merkel u jep Shkollë Serbisë!: Kosova është Shtet Shqiptarë! Dhe jo Serb!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*