Mesazhi I Merkel Për Shqiptarët: Pa Burgosjen E Krerëve Politik Te Shqiptarët Nuk Ka BE!


Bundestagu gjerman prëvëlon kokat e kor rupsionit të politikës dhe drejtësisë, me këtë klasë politike nuk ka integrim dhe shpresë, shqiptarët duhet të zgjohen, kërkohen arrestime dhe konfiskimi i pasurive të kor rupsionit, kushtet nuk pranohen nga Rama, Berisha, Meta, Basha dhe MonikQëndrimi zyrtar i Bundestagut gjerman për çështjen e negociatave ka për vëluar krerët e kr mit dhe kor rupsionit të politikës shqiptare, të cilët janë përgjegjësit e vetëm për de gr adimin e Shqipërisë, rr ënimin e shqiptarëve, vje dhjen e buxh etit, pla çk itjet. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Dr0gën dhe bollkimin e integrimit të vendit në Bashkimin Evropian. Me anë të projektrezolutës të grupeve parlamentare të partive të koalicionit CDU/CSU dhe SPD, Angela Merkel u ka dhënë një mesazh të qartë shqiptarëve se, me këtë klasë politike të kor ruptuar, inkr iminuar, antikom bëtare dhe pe rve rse, nuk mund të ketë bisedime për të pranuar Shqipërinë në Bashkimin Evropian.

Be the first to comment on "Mesazhi I Merkel Për Shqiptarët: Pa Burgosjen E Krerëve Politik Te Shqiptarët Nuk Ka BE!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*