Miku më i madh i shqiptarëve Bill Clinton habit me fjalët madhështore për çlirimtarin Hashim Thaçi

Protago,nistët e lirisë së Kosovës fla,sin për ro,lin e Thaçit.EMOCIONUESE: Prota,gonistët e lirisë së Kosovës flasin për ro’lin e Thaçit. Ndëgjo,jeni Presidentin Klinton, Sekretaren Ollbrajt, Gjeneralln Klark dhe Zv. Preside,ntin Baiden.Ne kete video EKSKLUZIVE qe ju sjell portali jone mund te ndiqni me vemendje ku miku me i madh i shqiptareve Bill Clinton e shume miq te tjere ku flasin per trimerine, mencurine, dhe urtesine e ish presidentit Thaci. Me poshte mund te ndiqni vidvn e plote. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUPOSHTEKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME

Be the first to comment on "Miku më i madh i shqiptarëve Bill Clinton habit me fjalët madhështore për çlirimtarin Hashim Thaçi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*