MINUTA E FUNDIT/ Nje perkrahje shume e madhe i erdhi Kurtit direkt nga SHBA-te. Goditje e ashper per serbet


SHBA-ja dhe BE-ja duhet ta pēr,krahin vendimin e Kurtit nēse e respektojnē pavarē,sinē e Kosovēs.Profesori ame ri,kan dhe njohēsi i çēshtjeve nē Ballkan, Alon Ben-Meir, nē njē intervistē pēr Zērin, ka folur pēr situatēn e fundit nē lidhje me vendimin e Qeverisē sē Kosovēs pēr tē vendosur reci proci,tet me Serbinē nē lidhje me targat e auto,mjeteve.Ben-Meir e ka konsidueruar si tē domosdoshēm vendimin e krye,ministrit Albin Kurti, vendimi i cili, sipas tij, ka pasur pēr qēllim tē dērgojē mesazh tek SH BA-ja dhe BE-ja qē Kosovēn dhe Serbinē t’i trajtojnē si dy vende tē bara,barta. JU FTOJM TE SHT YPNI VID EON ME POS HT DUKE E HAP HAPSIREN RE KALMUESE ME POSHTE

Mē tej profesori ame ri,kan ka thēnē se SH BA-ja dhe BE-ja duhet ta pērkrahin vendimin e Kurtit nē vend se t’i bējnē pre sio,n pēr ta tērhqur kētē vendim, pasi pre sio,ni do tē ishte nē kundēr,shtim me vendimin e tyre pēr ta njohur Kosovēn.Ai ka ftuar partitē opozitare nē Kosovē qē ta pēr,krahin kētē vendim tē Qeverisē si akt patriotik pēr tē demonstruar se edhe ata qēndrojnē tē vendosur nē mbrojtjen e tē drejtēs sē Kosovēs si shtet i pa,varur.

Be the first to comment on "MINUTA E FUNDIT/ Nje perkrahje shume e madhe i erdhi Kurtit direkt nga SHBA-te. Goditje e ashper per serbet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*