Miqësi me Shqiptarët s’kemi dhe nuk do të kemi Kurrë!

Bashkëpunimi midis serbëve dhe shqiptarëve nuk ka e kzistuar kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës, tha sot në Mitrovicën e Veriut, kreu i Listës Serbe Goran Rakiq. I pyetur nëse ai ka ndonjë mi k shqiptar, ai tha jo, përderisa shtoi se ka të njohur.“Asnjë mik, por të njohur po”, ka thënë ai. Ndërsa, duke folur për marrëdhënίet mes shqiptarëve dhe serbëve, sipas Rakiq bashkëpunimi me njëri-tjetrin mund të ndodh vetëm nëse injorohen politikat dhe tensίonet politike që ekzistojnë tani. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

“Politikanët nga Prishtina kanë masë të dyf ishtë. Kemi një polic të mirë dhe të keq, ai që dëshiron të paraqitet si mik i serbëve dhe ai që akvzon serbët për çdo gjë, në mënyrë që ky bashkëpunim të mos ekzistojë dhe të mos ekzistonte kurrë në kuptimin e vërtetë të fjalës”, tha Rakiq, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve se si serbët dhe shqiptarët bashkëpunojnë me njëri-tjetrin, nëse i injor0jnë politikat. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Miqësi me Shqiptarët s’kemi dhe nuk do të kemi Kurrë!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*