“Mirë ua bënë”, bënin si gàngsterë para vajzave, Perputhen përzë nga sytë këmbët Fatjonin dhe djalin e ri


Ditën e sotme Fatjoni dhe djali i ri Eri janë larguar nga emisioni pasi një debat degjeneroi në ofendime dhe sh.err të madh.Gjithçka nisi pasi Lediana kërkoi të largohej nga emisioni, ndërsa Erisi mori fjalën, duke thënë se shkak për këtë janë bërë pikërisht ofendimet dhe injorimet që ajo ka marrë nga konkurrentët e tjerë, duke përmendur Melisën.

Por ai u kundërshtua nga Fationi dhe mes tyre nisi një debat i fortë. Por në një moment, Fationi u ngrit nga vendi dhe shkoi në drejtim të Erisit, ndërsa të gjithë djemtë e tjerë u ngritën për të mos i lënë ata që të përfshiheshin në një konflikt fizik, ndërsa transmetimi u ndërpre. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "“Mirë ua bënë”, bënin si gàngsterë para vajzave, Perputhen përzë nga sytë këmbët Fatjonin dhe djalin e ri"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*