Momenti kur Nene Tereza telefonon Bill Clinton “Biri im, bej dicka per shqiptaret e mi”


Tashmë për të gjithë njerëzit anembanë botës, Nënë Teraza njihet si Shën Tereza. Të mirat që ajo bëri nuk kanë kurrë të mbaruar. Edhe kur ishte në Kalkutë të Indisë mes të varfërve, ajo nuk i harroi kurrë shqiptarët.

Gjatë luftës në Kosovë, Nënë Tereza i telefonoi Presidentit të atëhershëm Bill Clinton. Nëpërmjet asaj telefononate Nëna e të varfërve i lutej atij të ndërhynte për paqen. Këtë gjë e ka vërtetuar shkrimtari Ismail Kadare, i cili ka thënë se Nënë Tereza i është drejtuar Clinton: Biri im bëj diçka për shqiptarët e mi”. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

“Ajo theu ligjin e fesë për popullin e saj, theu rregullin e fesë për shqiptarët e saj. Me këtë ajo i ka larë të gjitha. E turpi ynë i përbashkët është për sharjet ndaj Nënë Terezës”, është shprehur Kadare.

Be the first to comment on "Momenti kur Nene Tereza telefonon Bill Clinton “Biri im, bej dicka per shqiptaret e mi”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*