Momenti kur politikani grek e pranon: Nëna e Aleksandrit të Madh ishte shqiptare


Theodoros Pangalos, ish ministri grek i ekonomisë ka folur në një diskutim privat për shqiptarët dhe serbët. Sipas tij shqiptarët, turqit dhe grekët janë të ra.cës së njëjtë dhe nuk kanë të bëjnë me serbët. Në po të njëjtin diskutim Pangalos, thotë se nëna e tij ishte shqiptare, pasi që në atë kohë grekët nuk kanë ekzistuar. “Në kohën e Aleksandrit të Madh nuk ka pasur grekë, nëna e tij është shqiptare”. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Be the first to comment on "Momenti kur politikani grek e pranon: Nëna e Aleksandrit të Madh ishte shqiptare"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*