Mrekullitë ekzistojnë, lind fëmijë pas 22 vite martesë / Uro me 1 LIKE


Një grua 47-vjeçare ka zbuluar se ishte shtatëzënë vetëm një orë përpara lindjes. Ajo shkoi në s pital më dh imje të forta barku por pas kontrollit nga mjekët, ka mësuar se pas një ore do të sillte në jetë fëmijën e saj të parë. Judy Brown nga Beverly, mendonte se “fryrjen’ e barkut dhe shtimin në pëshë, e kishte si pasojë e kalimit në menopauzë, por m jekët i dhanë lajmin e bukur dhe pas një ore ajo solli në jetë një vogëlushe të shëndetshme. SHT YP VI DEON KE TU

Be the first to comment on "Mrekullitë ekzistojnë, lind fëmijë pas 22 vite martesë / Uro me 1 LIKE"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*