Napolitano: Nëse Rugova do të kishte qenë amerikan, do të kishte pushtuar botën me diplomaci


Ish Presidenti italian, Giorgio Napolitano gjatë kohës sa ishte në pozitën e presidentit, bëhet e ditur se gëzonte respekt shumë të madh për presidentin historik të Kosovës, Ibrahim Rugova. Hap videon me poshtvme 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

“Nëse Ibrahim Rugova dhe Arbën Xhaferi, do kishin qenë amerikanë, gjermanë apo francezë, ata do ta kishin pushtuar botën me diplomaci, por për fat të keq këto dy figura i përkasin një popullit shumë të vogël…”, ishte shprehur Napolitano. Hap videon me poshtvme 5 sekonda dhe shfaqen pamjet ekskluzive

Be the first to comment on "Napolitano: Nëse Rugova do të kishte qenë amerikan, do të kishte pushtuar botën me diplomaci"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*