NATO: Ushtria e Kosovës një e drejtë e vendit, do të paisim me te gjitha


Kryetari i Komitetit Ushtarak të NATO-s, Petr Pavel, në një konferencë për mediet, tha se krijimi i ushtrisë së Kosovës është një e drejtë e vendit. Në lidhje me antarësimet e reja në Aleancën e Atlantikut të Veriut, gjeneral Pavel tha se NATO ndjek politikën e dyrve të hapura për çdo shtet që përmbush reformat në fushën e mbrojtjes. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ndërsa Shefi i Shtabit të Forcave të Armatosura të Shqipërisë Bardhyl Kollçaku evidentoi vendosmërinë e vendit për të shtuar kontigjentët paqëruajtës në Afganistan. I pyetur nga gazetarët për përpjekjet e shtetit të Kosovës për krijimin e Forcës së Armatosur të Kosovës, gjeneral Pavel tha se mes Serbise dhe Kosovës nuk ka ende një marrëveshje por krijimi i ushtrisë duhet të bëhet në përputhje me Kushtetutën dhe ligjet e vendeve. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "NATO: Ushtria e Kosovës një e drejtë e vendit, do të paisim me te gjitha"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*