Në Maqedoni Ndërpritet Regjistrimi: Shqipëtarët Shumicë Absolute Me 47 perqind Shprëndajeni Tronditni Maqedont


Shpaloset e vërteta e madhe, shqiptarët në Maqedoni jo që nuk janë numri dy i popullsisë, por janë numri një, 47 perqind e popullatës janë shqiptarë, gati shumicë absolute! Që këtej e tutje, të gjithë duhet të thonë se shqiptarët janë populli shumicë në Maqedoni, pasi sipas të dhënave të reja rezulton se ata që e konsiderojnë. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Nuk janë as 40 perqind . Megjithëse të dhënat për minoritetet nuk janë të sakta ato janë hiq më pak se 15 perqind e popullsisë së përgjithshme.Informacioni i rëndësisë së veçantë vjen nga publicisti dhe intelektuali nga Maqedonia, Nijazi Muhamedi, i cili këtë të dhënë e ka bërë publike në një medium televiziv duke iu referuar burimeve të institucioneve ndërkombëtare. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Sipas një informacioni të marrë javet e fundit nga një institucion ndërkombëtar, shqiptarët në Maqedoni janë 47 perqind nga popullsia e përgjithshme e Maqedonisë…”, thotë Nijazi Muhamedi.Por, ai apo edhe burimi i informacionit nuk ka sqaruar nëse jashtë kësaj shifre janë lënë edhe rreth apo më shumë se 100 mijë shqiptarë ortodoks. Pra, jemi më shumë se një milion shqiptarë këtu, kjo tashmë është e qartë.

Be the first to comment on "Në Maqedoni Ndërpritet Regjistrimi: Shqipëtarët Shumicë Absolute Me 47 perqind Shprëndajeni Tronditni Maqedont"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*