Nena ben kerkes per te bijen: Ju Iutem me NDlHMONl, nuk gjen dot burre bija ime


Kam vajzën 39 vjeç jeton në Gjerani, ka mbaruar per frizer kursin atje dhe punon në një frizer femrash, akoma nuk është lidhur dhe kërkoj një njohje për të. Ajo do të lidhet, por nuk i kanë dalë rastet e volitshme. Na ndihmoni të lutemmm. Ajo duhet të lidhet, të krijojë familje. Nuk është në rregull, të bashkëjetojë me ndonjë”, tha Nëna dir ek në T V. Vazhdo duke kaluar në Linkun Blu më P0shtë dhe merr Pamjet E PL0TA:

Be the first to comment on "Nena ben kerkes per te bijen: Ju Iutem me NDlHMONl, nuk gjen dot burre bija ime"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*