Nëse je me VV shpërndaje patjetër deklaratën BRILIANTE për Albinin nga Rexhep Qosja


Albin Kurti është politikan dhe me veprimtari politike të gjerë. Kurti është intelektual dhe e them këtë se ai ka përgatitje të gjerë shkencore dhe kulturore. JU FT OJM TE SHT YPNI VID EON KE TU

Ky nivel i tij i përgjithshëm i tij, i cili ka bashkëpunëtor një numër intelektualësh të aftë dhe të përgatitur mirë, do të ketë parasysh interesat e Kosovës dhe të popullit shqiptar në përgjithësi. Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Be the first to comment on "Nëse je me VV shpërndaje patjetër deklaratën BRILIANTE për Albinin nga Rexhep Qosja"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*